Vandaag hebben we het tweede deel van de kunst- en cultuurreis gepland die eind mei gepland staat. We bezochten de tentoonstelling “Peter Behrens in Berlijn en Brandenburg” in het Peter Behrensgebouw, die loopt tot 25 mei. Toegang is gratis. Maar ook zonder de tentoonstelling is het de moeite waard om

2. heeft een fietstocht gemaakt.

12 mei 2024

, en 111 anderen vinden dit leuk.
    1. 12 mei 2024

Vandaag op het sportveld in de Neue Krugallee in Plänterwald ontmoette de onderkant van de tafel de 7e in de tabel van seizoen 4 van de districtsklasse B. De onderkant van de tafel won de wedstrijd duidelijk met 3:0 (2:0). De wedstrijd verliep zeer eerlijk, ook al waren er drie gele kaarten (2:1). Een

3. heeft een fietstocht gemaakt.

9 mei 2024

, en 152 anderen vinden dit leuk.
    1. 9 mei 2024

Vandaag verkenden we een deel van een kunsttour die deel uitmaakt van het programma van een congres dat eind mei in Berlijn plaatsvindt. Het aanbod is een “Art Party: Kunsttour met straatkunst, bezoek aan Behrensbau en XTRO studio’s”. De aankondiging luidt: "Berlijn is een van de creatieve metropolen

1. 3 mei 2024

Een prachtig fietspad leidt van Tauer naar Guben. Vanuit Guben ga je altijd langs de Neisse en vervolgens langs de Oder naar Eisenhüttenstadt.

6. heeft een fietstocht gemaakt.

2 mei 2024

, en 151 anderen vinden dit leuk.
    1. 2 mei 2024

Een prachtige ronde door de uiterwaarden van de Spree met windsteun op de heenweg en soms stevige tegenwind op de terugweg.

7. heeft een fietstocht gemaakt.

1 mei 2024

, en 124 anderen vinden dit leuk.
    1. 1 mei 2024

Korte rondleiding door de bruinkooldagbouwmijn in Jänschwalde.

, en 116 anderen vinden dit leuk.

Begin van een korte vakantie in Lausitz.

9. heeft een fietstocht gemaakt.

28 april 2024

1. 28 april 2024

Op het sportveld Dominicus in Schöneberg ging het vandaag over degradatie. De eerlijke wedstrijd eindigde in 4:3 (2:0) en er waren 2 gele kaarten (0:2). De thuisploeg stond tot de 87e minuut van de wedstrijd met 4-1 voor. Binnen 3 minuten scoorde de bezoekende ploeg het volgende doelpunt. Het offici